Färdigmat-tips
Jag har någon konstig förkärlek till brosk, sega saker samt att bete sig som en neandertalare när jag äter sådant.
Älskar att:
- Hälla allt stekfett som jag använt (använder en del smör)
- Äta brosket på fläsket, oftast en liten vit bit
- Rått bacon (håller mig borta från det men ibland måste jag)
- Grillar kyckling och allt som är svinigt på det
Älskar att:
- Hälla allt stekfett som jag använt (använder en del smör)
- Äta brosket på fläsket, oftast en liten vit bit
- Rått bacon (håller mig borta från det men ibland måste jag)
- Grillar kyckling och allt som är svinigt på det
Grundare av webbyrån We made you look http://wemadeyoulook.at
Gorbys röda piroger - Älskar dom men har tyvärr inte hittat dom är i .nl
Mozzarella är gott som satan, men självklart som med all annan ost måste det ätas i rätt mängder. Ska sägas dock att jag fick med mig en klump hem i ryggsäcken från Italien i vintras och den försvann snabbt. Fast jag vet väl inte om mozzarella kan klassas som budget mat, det är väl egentligen rätt mycket pengar för en rund bit ost.. who knows?
Jag såg också att någon nämnt soppor och jag måste hålla med. Jag gillar speciellt Potatis/purjolök från Blå Band (tror jag det är).
Mozzarella är gott som satan, men självklart som med all annan ost måste det ätas i rätt mängder. Ska sägas dock att jag fick med mig en klump hem i ryggsäcken från Italien i vintras och den försvann snabbt. Fast jag vet väl inte om mozzarella kan klassas som budget mat, det är väl egentligen rätt mycket pengar för en rund bit ost.. who knows?
Jag såg också att någon nämnt soppor och jag måste hålla med. Jag gillar speciellt Potatis/purjolök från Blå Band (tror jag det är).
Fy fan så vidrigtstealth wrote:Jag har någon konstig förkärlek till brosk, sega saker samt att bete sig som en neandertalare när jag äter sådant.
Älskar att:
- Hälla allt stekfett som jag använt (använder en del smör)
- Äta brosket på fläsket, oftast en liten vit bit
- Rått bacon (håller mig borta från det men ibland måste jag)
- Grillar kyckling och allt som är svinigt på det
Subjektivt.2mAz wrote:Fy fan så vidrigt
Grundare av webbyrån We made you look http://wemadeyoulook.at
- lassekongo83
- Posts: 10
- Joined: 2005-05-10 11:50:09
- Location: Göteborg
- Contact:
Vad kostar den?lassekongo83 wrote:Gillar verkligen sådan mat som finns på Hemköp, Nordstan GBG. Färdiglagad potatisgratäng och lite marinerad kyckling, behöver inte ens värma det i mikron då det ofta är lagom ljummet när jag kommer hem.
Så har ni någon större Hemköp nära er så kolla lite extra efter något liknande i charken.
Grundare av webbyrån We made you look http://wemadeyoulook.at
- Bananamoon
- Posts: 331
- Joined: 2005-04-01 11:17:17
- Contact:
De flesta av Familjen Dafgårds är riktigt bra. "Karins Lasagne", "Texasbiff med tomatsalsa" (nåt sånt heter den), "Kebab Favorit", "Flygande Jakob", mfl.
Macolm: iMac 20" 2,4 Ghz - 4Gb RAM
Angus: Athlon64 3000+ s939@2,65Ghz - 1Gb - 8600GT - 250Gb - DVD-RW - 17" TFT - Vista
Darkstar: PII 400 Mhz - 384Mb - 6Gb+250Gb - nVidia 8 mb - SuSE 10.1
Bloggen
Angus: Athlon64 3000+ s939@2,65Ghz - 1Gb - 8600GT - 250Gb - DVD-RW - 17" TFT - Vista
Darkstar: PII 400 Mhz - 384Mb - 6Gb+250Gb - nVidia 8 mb - SuSE 10.1
Bloggen
Den carbonara som de flesta restauranger och så serverar är inte carbonara. Det är carbonara creme. Med grädde alltså.
Vanlig carbonara är i princip bara ägg, peppar och hackad bacon (/stekt fläsk)
http://www.leitesculinaria.com/recipes/ ... onara.html
Vanlig carbonara är i princip bara ägg, peppar och hackad bacon (/stekt fläsk)
http://www.leitesculinaria.com/recipes/ ... onara.html
Kom ihåg när jag åt alla de som du nämner under en praovecka, fyfan, det var sorgliga tider. Aldrig ätit så sunkig äcklig mat på år, fast det kanske beror på vad för matvanor man har. Här hemma är det hemmagjord riktig mat varje dag, men jag kan tänka mig folk som endast äter sånt där, det är lite synd, man missar ganska många smakupplevelser och kvalité.Bananamoon wrote:De flesta av Familjen Dafgårds är riktigt bra. "Karins Lasagne", "Texasbiff med tomatsalsa" (nåt sånt heter den), "Kebab Favorit", "Flygande Jakob", mfl.
Eller så har man olika smak, alt. tillreder dem olika.Mr_Tobbe wrote:Kom ihåg när jag åt alla de som du nämner under en praovecka, fyfan, det var sorgliga tider. Aldrig ätit så sunkig äcklig mat på år, fast det kanske beror på vad för matvanor man har. Här hemma är det hemmagjord riktig mat varje dag, men jag kan tänka mig folk som endast äter sånt där, det är lite synd, man missar ganska många smakupplevelser och kvalité.
Färdigmat smakar bäst när den är gjord i en reguljär ugn.
Aotearoa - tino rangatiratanga
Det stämmer såklart, och tillagningstiden ökar markant, men jag antog att Ghlargh ville ha snabbmat som han kunde tillaga på ett kick, eller det kanske det inte alls var när jag läser första inlägget...fisk wrote:Eller så har man olika smak, alt. tillreder dem olika.
Färdigmat smakar bäst när den är gjord i en reguljär ugn.
- lord_vasagos
- Posts: 4075
- Joined: 2002-11-01 6:23:59
- Location: falun
Låter onekligen ruskigt dyrt, om det inte är 4 stora baguetter så att säga.fisk wrote:För femti spänn så köper jag hellre en oxfilépizza.lord_vasagos wrote:vet inte om alla vivo har dom, men vivo i hosjö "falun" har vitlöksbaguetter med nån ost och skink röra som fyllning för 50 kr
dom är bara att värma i ugnen i 15 min och är hur god som helst
- lord_vasagos
- Posts: 4075
- Joined: 2002-11-01 6:23:59
- Location: falun
mmm sukta mig inte nuAndrej wrote:Hellre en redig kebabpizza med isbergsallad och rödlök på.lord_vasagos wrote:det är en stor baguett den räcker till 2 pers och är godare än oxfilépizza.
Kebabpizza är bland de godaste som finns tycker jag
Workstation: Core i5 750 2.66GHz, 4GB DDR3, 3TB HDD, HD4890 1GB, Windows7 Pro x64
Laptop: AMD Athlon64 X2 QL-60 1.90GHz, 3GB DDR2, 250GB HDD, HD3450 256MB, Windows Vista Home Premium x86
iPhone 3G 8GB | PS3 40GB | XB360 20GB | Wii 8GB | PSP 2GB | PS2
Laptop: AMD Athlon64 X2 QL-60 1.90GHz, 3GB DDR2, 250GB HDD, HD3450 256MB, Windows Vista Home Premium x86
iPhone 3G 8GB | PS3 40GB | XB360 20GB | Wii 8GB | PSP 2GB | PS2