Innehåll
CaseAce GearGrip Pro Large

Inledning
Produkten
Funktioner
Användning
Slutsats

11/12-00 | whiz | whiz@64bits.se

Inledning

Först vill jag naturligtvis tacka CaseAce som genom Gtek sponsrar oss med en GearGrip Pro. För dig som inte vet vad en GearGrip är så kan jag berätta att det varken kommer hjälpa dig att sänka tempen på grafikkortet eller klämma några extra mhz hur processorn, däremot kommer den bespara dig mycket möda och besvär, den här helt enkelt en slags bärsele till datorlådan.

Produkten

Det första jag slogs av när jag först såg GearGrip:en var, "Varför har ingen tänkt på det här förut?". Det hela är en smått genial idé. Datoranvändare har i många år flyttat på sina burkar, främst för att åka på lan, och det smartaste jag sett innan GearGrip är handtag på toppen av burken, ganska fult om jag får säga det själv.

Som sagt, CaseAce målgrupp för den här produkten är folk som ofta åker på LAN eller av någon anledning flyttar sin dator ofta. Jag måste erkänna att jag har en alltför liten erfarenhet av nätverkspartyn av det här slaget, men jag har flyttat tillräckligt på min dator för att kunna erkänna att det är bökigt som det är. Utan modifieringar finns det inga bra ställen att greppa på, chansen att tappa greppet eller snubbla är stor, särskilt om man som jag har en fulltowerlåda fylld med hårdvara.

GearGrip Pro finns att få i två storlekar, Standard och Large. Standard lämpar sig för Desktop, Mini och Miditowers. Large är för den större bigtowern. Enligt specifikationerna ska den klara av upp till 31kg. Och det borde den, den är onekligen robust och gjord för att användas. För att kunna sätta igång och använda GearGrip'n är det inte mycket som måste göras, du lägger banden på varje sida av chassit och kopplar ihop det med två stycken "snap-in" kontakter. Banden är dragna på baksidan av dessa så det nuddar aldrig plåten, därmed är risken för "skavsår" på lacken eleminerad.Här är en fullpackad LAN utrustning (nästan). Det hela görs mycket enklare med hjälp av CaseAce GearGrip Pro. 


Nästa sida >>