Innehåll
Välkommen till 64bits!

Spervice Pack for Proliant 2018.6
Senaste Servicepack for Proliant, verktyget som samlar uppdateringar för din HP-server är uppdaterat och nu i version 2018.6. Är du inte så övertygad om att man inte skall laga fel som inte finns så tänk om. Personligen har jag haft mycket mer fel beroende på gammal firmware och gamla drivrutiner än av att uppdatera. Naturligtvis kan själva uppdateringen orsaka problem men hellre kunna planera in och agera vid ett planerat tillfälle än totalt död miljö dagen innan semester.

Problem jag sett av att man inte uppdaterat: Raid 5 med 4 diskar splittade i två arrayer med två diskar var, hög cpu-last vid mycket nätverkstrafik, korrupt VHD av att flytta en VHD till annan disk, 2012-servrar utan nätverkstrafik, blåskärmar vid lång upptid, (nåja, 1 månad plus), felaktiga hårdvarularm, korrupt data vid hög last, blåskärmande hyper-v hostar på grund av SAN med kass firmware, säkerhetsrisker, övervakning som inte funkar.

Vad jag fått för problem av att uppgradera: Konfig nollas av nätverkskortkonfiguration, någon blåskärm, verktyget som kontrollerade om det finns uppdateringar blådumpade servern.

SPP 2018.6
Kommentarer: 0
Publicerat 06 Jul 2018 av Jonas Axman