Får ingen bild på skärmen.

Här passar allt hårdvarurelaterat som inte faller under en annan kategori.
Skriv svar
Användarvisningsbild
forcevision
Inlägg: 418
Blev medlem: 2007-06-17 11:21:44
Ort: Göteborg

Får ingen bild på skärmen.

Inlägg av forcevision » 2010-08-03 8:56:21

Tjabba !

Har att ihop en dator men nya hårdvarudelar. Men nu när jag startar datorn låter det som allt går igång men får ingen bild. Fläktar hårddisk ja allt går igång. Har inte kunnat installera något system än för jag har ingen bild. Vad tror ni felet kan vara ?

Jag har provat med ett annat nätagg men samma resultat, jag har även provat att koppla bort hårddisken, minnerna och den optiska enheten men samma resultat. Men är det så att man inte får bild om man kopplar bort minnerna helt ?


/Force
http://www.forcevision.se för företag och privatpersoner.

Användarvisningsbild
Peter Wall
Hedersbit
Inlägg: 7026
Blev medlem: 2002-03-08 0:52:56
Ort: Stockholm
Kontakt:

Re: Får ingen bild på skärmen.

Inlägg av Peter Wall » 2010-08-03 10:25:36

Diplomerad webbutvecklare
Microsoft Certified Professional Windows 2003
Microsoft Certified Technology Specialist Windows Vista
"Did you know kidneys and applesauce are a delicacy in Sweden? I'm gonna get my applesauce back!"

Användarvisningsbild
forcevision
Inlägg: 418
Blev medlem: 2007-06-17 11:21:44
Ort: Göteborg

Re: Får ingen bild på skärmen.

Inlägg av forcevision » 2010-08-07 19:09:20

Provat allt det. Men fortfarande samma resultat.
http://www.forcevision.se för företag och privatpersoner.

Användarvisningsbild
snigel
Hedersbit
Inlägg: 9625
Blev medlem: 2002-03-08 15:06:33
Ort: Göteborg

Re: Får ingen bild på skärmen.

Inlägg av snigel » 2010-08-07 19:18:52

Du kan inte koppla bort minnena helt, då blir det ingen bild.

Har du 24pins-ström och 4pins-ström från nätdelen inkopplat i moderkortet? Om ditt grafikkort behöver en strömsladd är denna inkopplad?

Har du nollställt cmos?

Har du kopplat in pc-speakern? Ger den några ljud i så fall?
http://sniglom.blogspot.com
Work |i5 760@4.2GHz|16GB|P55|GTX 670|850 500GB|Xonar D2|2TB
Extra |q9550@3.4GHz|8GB|P45|GTX 670|830 256GB|Audigy 2
MacB.|p8600@2.4GHz|8GB|320m|BX100 500GB
Serve|c1037@1.8GHz|8GB|NM70|X25-M 80GB|Seagate 4TB

Användarvisningsbild
forcevision
Inlägg: 418
Blev medlem: 2007-06-17 11:21:44
Ort: Göteborg

Re: Får ingen bild på skärmen.

Inlägg av forcevision » 2010-08-08 17:36:16

Jasså det går ionte att koppla bort minnerna helt, det trodde jag faktiskt skulle gå men då vet jag det.

Finns bara 4pins-ström till moderkortet, och den är inkopplad. Jepp sladden till grafikkortet är inkopplad. Jepp har nollställt bios med bygeln dragit batteriet med. Finns ingen pc-speaker tyvär i lådan.
http://www.forcevision.se för företag och privatpersoner.

Användarvisningsbild
walliski
Inlägg: 1432
Blev medlem: 2005-07-15 16:30:21
Ort: Finland

Re: Får ingen bild på skärmen.

Inlägg av walliski » 2010-08-08 17:50:57

forcevision skrev:Jasså det går ionte att koppla bort minnerna helt, det trodde jag faktiskt skulle gå men då vet jag det.

Finns bara 4pins-ström till moderkortet, och den är inkopplad. Jepp sladden till grafikkortet är inkopplad. Jepp har nollställt bios med bygeln dragit batteriet med. Finns ingen pc-speaker tyvär i lådan.
Bara 4 pin? Så du har ingen sådanhär?
Bild
Här var det tomt...

Användarvisningsbild
forcevision
Inlägg: 418
Blev medlem: 2007-06-17 11:21:44
Ort: Göteborg

Re: Får ingen bild på skärmen.

Inlägg av forcevision » 2010-08-08 20:26:11

walliski skrev:
forcevision skrev:Jasså det går ionte att koppla bort minnerna helt, det trodde jag faktiskt skulle gå men då vet jag det.

Finns bara 4pins-ström till moderkortet, och den är inkopplad. Jepp sladden till grafikkortet är inkopplad. Jepp har nollställt bios med bygeln dragit batteriet med. Finns ingen pc-speaker tyvär i lådan.
Bara 4 pin? Så du har ingen sådanhär?
Bild
Jo sorry tänkte fel, en sådan har jag 24Pin
http://www.forcevision.se för företag och privatpersoner.

Skriv svar