Någon som spelar Battlefield Bad Company 2?

Avdelningen för spel och annan vardaglig mjukvara.
Skriv svar
Användarvisningsbild
snigel
Hedersbit
Inlägg: 9625
Blev medlem: 2002-03-08 15:06:33
Ort: Göteborg

Någon som spelar Battlefield Bad Company 2?

Inlägg av snigel » 2010-03-07 0:28:08

Som den battlefieldnörd jag är skaffade jag mig Bad Company 2 häromdagen. Riktigt kul och bra mycket bättre spelmotor än de tidigare spelen, känns som natt och dag.

Är det någon mer på 64 som lirar?
http://sniglom.blogspot.com
Work |i5 760@4.2GHz|16GB|P55|GTX 670|850 500GB|Xonar D2|2TB
Extra |q9550@3.4GHz|8GB|P45|GTX 670|830 256GB|Audigy 2
MacB.|p8600@2.4GHz|8GB|320m|BX100 500GB
Serve|c1037@1.8GHz|8GB|NM70|X25-M 80GB|Seagate 4TB

Användarvisningsbild
lord_vasagos
Inlägg: 4075
Blev medlem: 2002-11-01 6:23:59
Ort: falun

Re: Någon som spelar Battlefield Bad Company 2?

Inlägg av lord_vasagos » 2010-03-07 12:03:35

jag ska köpa det
fast det blir till den 25e har haft en tung räknings månad nu :S
Asus mobbo fx 8120 8gb ram ati 7850 oc

Användarvisningsbild
snigel
Hedersbit
Inlägg: 9625
Blev medlem: 2002-03-08 15:06:33
Ort: Göteborg

Re: Någon som spelar Battlefield Bad Company 2?

Inlägg av snigel » 2010-03-07 14:08:00

lord_vasagos skrev:jag ska köpa det
fast det blir till den 25e har haft en tung räknings månad nu :S
Kan inte minnas att jag sett dig sen iwo jima i 1942 ;)
http://sniglom.blogspot.com
Work |i5 760@4.2GHz|16GB|P55|GTX 670|850 500GB|Xonar D2|2TB
Extra |q9550@3.4GHz|8GB|P45|GTX 670|830 256GB|Audigy 2
MacB.|p8600@2.4GHz|8GB|320m|BX100 500GB
Serve|c1037@1.8GHz|8GB|NM70|X25-M 80GB|Seagate 4TB

Användarvisningsbild
lord_vasagos
Inlägg: 4075
Blev medlem: 2002-11-01 6:23:59
Ort: falun

Re: Någon som spelar Battlefield Bad Company 2?

Inlägg av lord_vasagos » 2010-03-08 14:52:44

haha var ett tag sedan det :)
men jag har nog spelat 500h+ på alla efter 42 med
men nu var det länge sedan så man börjar känna suget komma krypande :)
får hoppas mitt gamla 4670 orkar få upp fps så det blir spelbart då
Asus mobbo fx 8120 8gb ram ati 7850 oc

Användarvisningsbild
snigel
Hedersbit
Inlägg: 9625
Blev medlem: 2002-03-08 15:06:33
Ort: Göteborg

Re: Någon som spelar Battlefield Bad Company 2?

Inlägg av snigel » 2010-03-08 15:27:41

lord_vasagos skrev:haha var ett tag sedan det :)
men jag har nog spelat 500h+ på alla efter 42 med
men nu var det länge sedan så man börjar känna suget komma krypande :)
får hoppas mitt gamla 4670 orkar få upp fps så det blir spelbart då
Aldrig sett dig där! Har 200 timmar 2142 och 300 timmar BF2 :D
http://sniglom.blogspot.com
Work |i5 760@4.2GHz|16GB|P55|GTX 670|850 500GB|Xonar D2|2TB
Extra |q9550@3.4GHz|8GB|P45|GTX 670|830 256GB|Audigy 2
MacB.|p8600@2.4GHz|8GB|320m|BX100 500GB
Serve|c1037@1.8GHz|8GB|NM70|X25-M 80GB|Seagate 4TB

Användarvisningsbild
lord_vasagos
Inlägg: 4075
Blev medlem: 2002-11-01 6:23:59
Ort: falun

Re: Någon som spelar Battlefield Bad Company 2?

Inlägg av lord_vasagos » 2010-03-08 16:40:15

fick lov att kolla 341 på 2142 och 471 på bf2 så min uppskattning var lite i överkant :)
är nästan så man får lite ångest och tycker man kan göra nått bättre med timmarna
men man har ju rätt roligt i.a.f :)
Asus mobbo fx 8120 8gb ram ati 7850 oc

Användarvisningsbild
AshTray
Inlägg: 2099
Blev medlem: 2005-06-19 16:26:22

Re: Någon som spelar Battlefield Bad Company 2?

Inlägg av AshTray » 2010-03-10 22:39:25

Fick det idag, äntligen. Väldigt roligt, iallafall de gångerna man hinner spela mer än 3 minuter. Brukar bli disconnectad i 9 fall av 10.

Bild
Gigabyte GA-P55A-UD4 ♦ Intel Core i5-750 ♦ Corsair XMS3 DDR3 1600MHz 2x2 Gb ♦ XFX Radeon HD 5850 Black Edition ♦ Samsung Spinpoint F3 1Tb ♦ Corsair TX Series 650W PSU ♦ Windows 7 Home Premium 64bit eng

Användarvisningsbild
snigel
Hedersbit
Inlägg: 9625
Blev medlem: 2002-03-08 15:06:33
Ort: Göteborg

Re: Någon som spelar Battlefield Bad Company 2?

Inlägg av snigel » 2010-03-11 2:33:05

AshTray skrev:Fick det idag, äntligen. Väldigt roligt, iallafall de gångerna man hinner spela mer än 3 minuter. Brukar bli disconnectad i 9 fall av 10.

Bild
Det brukar vara bättre lite tidigare på dagen eller senare på kvällen om det är någon tröst.

Bild
Att spela ingenjör/medic ser inte så bra ut på KDR precis :/
Senast redigerad av 1 snigel, redigerad totalt 2010 gånger.
http://sniglom.blogspot.com
Work |i5 760@4.2GHz|16GB|P55|GTX 670|850 500GB|Xonar D2|2TB
Extra |q9550@3.4GHz|8GB|P45|GTX 670|830 256GB|Audigy 2
MacB.|p8600@2.4GHz|8GB|320m|BX100 500GB
Serve|c1037@1.8GHz|8GB|NM70|X25-M 80GB|Seagate 4TB

Användarvisningsbild
lord_vasagos
Inlägg: 4075
Blev medlem: 2002-11-01 6:23:59
Ort: falun

Re: Någon som spelar Battlefield Bad Company 2?

Inlägg av lord_vasagos » 2010-03-12 18:51:14

det är inte nått punkbuster battlefield orginal dc problem då :)
på dom gammla bf är det klassiskt att man fick updatera pb manualt då och då
Asus mobbo fx 8120 8gb ram ati 7850 oc

Användarvisningsbild
snigel
Hedersbit
Inlägg: 9625
Blev medlem: 2002-03-08 15:06:33
Ort: Göteborg

Re: Någon som spelar Battlefield Bad Company 2?

Inlägg av snigel » 2010-03-12 22:45:07

lord_vasagos skrev:det är inte nått punkbuster battlefield orginal dc problem då :)
på dom gammla bf är det klassiskt att man fick updatera pb manualt då och då
Jo sådana problem har det varit med BC2 med.
http://sniglom.blogspot.com
Work |i5 760@4.2GHz|16GB|P55|GTX 670|850 500GB|Xonar D2|2TB
Extra |q9550@3.4GHz|8GB|P45|GTX 670|830 256GB|Audigy 2
MacB.|p8600@2.4GHz|8GB|320m|BX100 500GB
Serve|c1037@1.8GHz|8GB|NM70|X25-M 80GB|Seagate 4TB

Användarvisningsbild
AshTray
Inlägg: 2099
Blev medlem: 2005-06-19 16:26:22

Re: Någon som spelar Battlefield Bad Company 2?

Inlägg av AshTray » 2010-03-13 3:36:38

Bah, jag får sjuka FPS drops ibland, kan komma när som helst, behöver inte hända mycket på skärmen. Spelar i 1440x900, DX11 och allt på max utom AA möjligtvis. Runt 70 i FPS för det mesta, men då och då går den ner till runt 10 för bara en sekund eller två, sen åker det upp till det vanliga igen. Kan som sagt hända när som helst, kan spela några timmar utan problem ibland, men för en stund sen hände det två gånger på en kvart. Skapligt irriterande, vad kan det vara? Grafikkortet ligger på runt 75 grader, processorn på 65, max. Är väl inte så farligt, så ingen överhettning va? Vad kan problemet vara?

Ska försöka lägga till dig snigel btw, dig också vasagos, om du lirar. Så kanske vi kan pwna lite tillsammans.
Gigabyte GA-P55A-UD4 ♦ Intel Core i5-750 ♦ Corsair XMS3 DDR3 1600MHz 2x2 Gb ♦ XFX Radeon HD 5850 Black Edition ♦ Samsung Spinpoint F3 1Tb ♦ Corsair TX Series 650W PSU ♦ Windows 7 Home Premium 64bit eng

Användarvisningsbild
snigel
Hedersbit
Inlägg: 9625
Blev medlem: 2002-03-08 15:06:33
Ort: Göteborg

Re: Någon som spelar Battlefield Bad Company 2?

Inlägg av snigel » 2010-03-13 13:54:59

BF har ju alltid varit lite ryckigt. Tycker det har blivit mycket bättre med BC visserligen. I battlefield vietnam kunde ljudinställningarna påverka mycket. I BF2 och 2142 kunde punkbuster ställa till ryckighet för vissa.

Det är inte så att din installation gör några dumheter i bakgrunden? Quadcore borde ju räcka för att hålla en jämn fps tycker man. Själv kör jag DX9, XP och mig fungerar det finfint för.
http://sniglom.blogspot.com
Work |i5 760@4.2GHz|16GB|P55|GTX 670|850 500GB|Xonar D2|2TB
Extra |q9550@3.4GHz|8GB|P45|GTX 670|830 256GB|Audigy 2
MacB.|p8600@2.4GHz|8GB|320m|BX100 500GB
Serve|c1037@1.8GHz|8GB|NM70|X25-M 80GB|Seagate 4TB

Användarvisningsbild
AshTray
Inlägg: 2099
Blev medlem: 2005-06-19 16:26:22

Re: Någon som spelar Battlefield Bad Company 2?

Inlägg av AshTray » 2010-03-13 15:49:23

Hmm, Punkbuster är det nog inte för jag har upplevt det i singleplayer också. Vet inte riktigt vad jag ska kolla efter riktigt, vad är det för dumheter det skulle kunna hålla på med? :)
Gigabyte GA-P55A-UD4 ♦ Intel Core i5-750 ♦ Corsair XMS3 DDR3 1600MHz 2x2 Gb ♦ XFX Radeon HD 5850 Black Edition ♦ Samsung Spinpoint F3 1Tb ♦ Corsair TX Series 650W PSU ♦ Windows 7 Home Premium 64bit eng

Användarvisningsbild
lord_vasagos
Inlägg: 4075
Blev medlem: 2002-11-01 6:23:59
Ort: falun

Re: Någon som spelar Battlefield Bad Company 2?

Inlägg av lord_vasagos » 2010-03-13 17:58:14

jag spelar inte än det blir från 25e hade bilskatt bil försäkring och sen la dom ner tv nätet här så vart att köpa boxer så det är lite fattigt nu :)
men efter 25e är det bara att adda
Asus mobbo fx 8120 8gb ram ati 7850 oc

Användarvisningsbild
snigel
Hedersbit
Inlägg: 9625
Blev medlem: 2002-03-08 15:06:33
Ort: Göteborg

Re: Någon som spelar Battlefield Bad Company 2?

Inlägg av snigel » 2010-03-13 18:49:02

AshTray skrev:Ska försöka lägga till dig snigel btw, dig också vasagos, om du lirar. Så kanske vi kan pwna lite tillsammans.
Försökte lägga till dig förut, ibland får man göra flera gånger innan det kommer fram tror jag.
http://sniglom.blogspot.com
Work |i5 760@4.2GHz|16GB|P55|GTX 670|850 500GB|Xonar D2|2TB
Extra |q9550@3.4GHz|8GB|P45|GTX 670|830 256GB|Audigy 2
MacB.|p8600@2.4GHz|8GB|320m|BX100 500GB
Serve|c1037@1.8GHz|8GB|NM70|X25-M 80GB|Seagate 4TB

Användarvisningsbild
snigel
Hedersbit
Inlägg: 9625
Blev medlem: 2002-03-08 15:06:33
Ort: Göteborg

Re: Någon som spelar Battlefield Bad Company 2?

Inlägg av snigel » 2010-03-14 2:32:04

AshTray skrev:Hmm, Punkbuster är det nog inte för jag har upplevt det i singleplayer också. Vet inte riktigt vad jag ska kolla efter riktigt, vad är det för dumheter det skulle kunna hålla på med? :)
Verkar som att det främst drabbar folk med i7.
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/423863.page

Kan det vara relaterat till HT kanske?
http://sniglom.blogspot.com
Work |i5 760@4.2GHz|16GB|P55|GTX 670|850 500GB|Xonar D2|2TB
Extra |q9550@3.4GHz|8GB|P45|GTX 670|830 256GB|Audigy 2
MacB.|p8600@2.4GHz|8GB|320m|BX100 500GB
Serve|c1037@1.8GHz|8GB|NM70|X25-M 80GB|Seagate 4TB

Användarvisningsbild
AshTray
Inlägg: 2099
Blev medlem: 2005-06-19 16:26:22

Re: Någon som spelar Battlefield Bad Company 2?

Inlägg av AshTray » 2010-03-14 17:39:42

Hmm, får hoppas det kommer fixas. Men det är lite konstigt, igår spelade jag flera timmar utan att märka av något.
Gigabyte GA-P55A-UD4 ♦ Intel Core i5-750 ♦ Corsair XMS3 DDR3 1600MHz 2x2 Gb ♦ XFX Radeon HD 5850 Black Edition ♦ Samsung Spinpoint F3 1Tb ♦ Corsair TX Series 650W PSU ♦ Windows 7 Home Premium 64bit eng

Användarvisningsbild
Hunter
Inlägg: 835
Blev medlem: 2006-05-01 13:04:19
Ort: Västervik

Re: Någon som spelar Battlefield Bad Company 2?

Inlägg av Hunter » 2010-03-25 22:15:54

Precis som i betan då. Man kunde spela en match innan man blev disconnected trots låg ping. Jag kommer vänta med ett köp (om det nu blir av över huvud taget, inget jobb längre :() tills priserna har rasat till under 300:-
AMD Vishera FX-8350@4.5GHz - Asus Crosshair V Formula-Z (AM3+) - Sapphire R9 290 4GB - 8GB G.Skill TridentX 2400MHz - Samsung 500GB - Samsung 1TB - Western Digital 1TB - Asus Xonar Essence STX - Bitfenix Ghost - BenQ XL2410T

Användarvisningsbild
xianze
Inlägg: 1350
Blev medlem: 2002-03-08 15:02:08
Ort: Göteborg
Kontakt:

Re: Någon som spelar Battlefield Bad Company 2?

Inlägg av xianze » 2010-03-29 19:56:10

Jaha, då spelar jag också nya BF nu då alltså.
Snigel tvingade på mig ett spel helt abrupt, hade ingenting öht att säga till om. ;)
Workstation: Intel C2D 3ghz, 4gb ram, 20" pivot, 80gb ssd + 2x320gb raid1. Win 7
AtomRoger: Intel Atom 1,66ghz, 2gb ram, 250gb raid1, 2tb lagring, debian.
Laptop: Macbook sötnos (Felicia) 2,4 ghz C2D

Användarvisningsbild
AshTray
Inlägg: 2099
Blev medlem: 2005-06-19 16:26:22

Re: Någon som spelar Battlefield Bad Company 2?

Inlägg av AshTray » 2010-04-01 22:52:10

Ska vi ta en stund en dag och spela lite ihop och bli arga på spelets skitdåliga hit detection tillsammans? Fast jag äger inget fungerande headset, så det kanske blir tråkigt att lira med mig. :(
Gigabyte GA-P55A-UD4 ♦ Intel Core i5-750 ♦ Corsair XMS3 DDR3 1600MHz 2x2 Gb ♦ XFX Radeon HD 5850 Black Edition ♦ Samsung Spinpoint F3 1Tb ♦ Corsair TX Series 650W PSU ♦ Windows 7 Home Premium 64bit eng

Användarvisningsbild
snigel
Hedersbit
Inlägg: 9625
Blev medlem: 2002-03-08 15:06:33
Ort: Göteborg

Re: Någon som spelar Battlefield Bad Company 2?

Inlägg av snigel » 2010-04-02 1:49:29

AshTray skrev:Ska vi ta en stund en dag och spela lite ihop och bli arga på spelets skitdåliga hit detection tillsammans? Fast jag äger inget fungerande headset, så det kanske blir tråkigt att lira med mig. :(
Klart du kan vara med och bara höra vad vi säger och skriva i chatten? Flera av oss har separat mikrofon med hörlurar till, det kanske du kan skrapa fram? :)
http://sniglom.blogspot.com
Work |i5 760@4.2GHz|16GB|P55|GTX 670|850 500GB|Xonar D2|2TB
Extra |q9550@3.4GHz|8GB|P45|GTX 670|830 256GB|Audigy 2
MacB.|p8600@2.4GHz|8GB|320m|BX100 500GB
Serve|c1037@1.8GHz|8GB|NM70|X25-M 80GB|Seagate 4TB

Skriv svar