Vad vill du ha på grillen?
Grönsaker och olika svampar.
A fair judgement!
Two-way mirror in the hall
They like to watch everything you do
Transmitters hidden in the walls
So they know everything you say is true
Two-way mirror in the hall
They like to watch everything you do
Transmitters hidden in the walls
So they know everything you say is true
Second that!Marabou_Man wrote:Kycklingfile
Först marinerad med cajp:s original och/eller caramba, och till det hemgjorda klyftpotatisar, någon form av sås, tex bea eller cafe de paris samt även lite grillad halloumi. Kronan på verket är väl en iskall, nyöppnad öl
Fråga smart "Den som spar han har, men inte roligt"
Praxidike: Q9550/8GB/5180GB/DVD±RW/GTX760/24"TFT
Io: P-M 1,73/2GB/1000GB/DVD±RW/15"TFT
U32U: E-450 1,65/8GB/64GB SSD/HD6320/13,3"TFT
Kale: E6550/4GB/640GB/46"LED
Praxidike: Q9550/8GB/5180GB/DVD±RW/GTX760/24"TFT
Io: P-M 1,73/2GB/1000GB/DVD±RW/15"TFT
U32U: E-450 1,65/8GB/64GB SSD/HD6320/13,3"TFT
Kale: E6550/4GB/640GB/46"LED
Jag fyller idag 42 slitsamma år så vi ska grilla lax ikväll ,tips på fin krydda/marinad, jag brukar bara ha salt och svartpeppar bara
MVH Gubben
MVH Gubben
"Tålamod är fiskarens bästa vän"
Antec P182 Gun Metal Black/C2D 6750 2,66GHz/Asus P5K iP35/Corsair620W/CorsairPC64002X1024MB/800Mhz/Asus GeForce8800 320Mb/Samsung S183A DVD/Samsung 320GB/Zalman CNPS9700/Vista Home Premium 32-bit
Antec P182 Gun Metal Black/C2D 6750 2,66GHz/Asus P5K iP35/Corsair620W/CorsairPC64002X1024MB/800Mhz/Asus GeForce8800 320Mb/Samsung S183A DVD/Samsung 320GB/Zalman CNPS9700/Vista Home Premium 32-bit
Om du vill sätta lite extra färg på sommargrillningen så föreslår jag att du marinerar laxen i Teriyakimarinad. Servera med sesamwokade (el. grillade) grönsaker och eventuellt ris. Kanske tom bjuda på en stänk sake till denna utsökta Japanska rätt.Digbit wrote:Jag fyller idag 42 slitsamma år så vi ska grilla lax ikväll ,tips på fin krydda/marinad, jag brukar bara ha salt och svartpeppar bara
MVH Gubben
valekerdu - "Asså Jerko.. är du verkligen utbildad? Jag är 14 år och är bättre än dig."
Jaaam låter väldigt gott ,ska se om jag hittar den marinaden på ICAOneway wrote:Om du vill sätta lite extra färg på sommargrillningen så föreslår jag att du marinerar laxen i Teriyakimarinad. Servera med sesamwokade (el. grillade) grönsaker och eventuellt ris. Kanske tom bjuda på en stänk sake till denna utsökta Japanska rätt.
/tack
"Tålamod är fiskarens bästa vän"
Antec P182 Gun Metal Black/C2D 6750 2,66GHz/Asus P5K iP35/Corsair620W/CorsairPC64002X1024MB/800Mhz/Asus GeForce8800 320Mb/Samsung S183A DVD/Samsung 320GB/Zalman CNPS9700/Vista Home Premium 32-bit
Antec P182 Gun Metal Black/C2D 6750 2,66GHz/Asus P5K iP35/Corsair620W/CorsairPC64002X1024MB/800Mhz/Asus GeForce8800 320Mb/Samsung S183A DVD/Samsung 320GB/Zalman CNPS9700/Vista Home Premium 32-bit
ICA har Blue Dragons marinad, den fungerar ypperligt.
Länk: http://www.bluedragon.nu/?sid=51&pid=8497&ppid=3049
Länk: http://www.bluedragon.nu/?sid=51&pid=8497&ppid=3049
valekerdu - "Asså Jerko.. är du verkligen utbildad? Jag är 14 år och är bättre än dig."
Spett är för övrigt skönaste sättet att grilla. Bara skär upp ordentligt med grönsaker och kött och låt alla göra sina egna spett. Korv och bacon är bra att ha till. Man kan linda bacon runt nästan allt annat som går på ett spett.
Andra givna tillbehör är banan, äpple, svamp och lök.
Andra givna tillbehör är banan, äpple, svamp och lök.
Till den det berör: det som du ser skrivet ovan är min åsikt. Den är inte nödvändigtvis sann, objektiv eller absolut. Jag skiter fullständigt i vad du tycker om hur den är formulerad.
Well, flintastek är ju samma sak som julskinkan är gjord av.Big_Bird wrote:Flintastek är naturens eget sätt att bli av med de delar på grisen som ingen annars skulle äta.
Dock fattar jag inte hur man kan äta flintastek, griskött blir så enormt trist vid grillning/stekning undantaget är väll fläskfilé då som kan göras god.
#mac.se @ EFnet
inte bara o äta men hela tilll lagningen är okej, känna dofterna av en välmarinerad flinta, varm grill osv, eh svårt o förklara men men smaken är som baken....Xmel wrote:Well, flintastek är ju samma sak som julskinkan är gjord av.Big_Bird wrote:Flintastek är naturens eget sätt att bli av med de delar på grisen som ingen annars skulle äta.
Dock fattar jag inte hur man kan äta flintastek, griskött blir så enormt trist vid grillning/stekning undantaget är väll fläskfilé då som kan göras god.
delad
AMD Phenom II 550 @ 4GHz 24/7
AMD Phenom II 550 @ 4.2 Suicide Run
AMD Phenom II 550 @ 4.2 Suicide Run
Tändvätskan ger ibland lite sådan smak på köttet, beror på vilken finsmakare man är-SE- wrote:fisk: Dem där grilltändarna, ger det nån större skillnad? Jag känner faktiskt ingen skillnad, dock har jag bara ätit en gång också med sån.
Vi grillade karreskivor precis, helt okej standardkött. Men något finare kött såsom pepparstek eller oxkött är ju alltid gott. Fläskfilé och kycklingfile är gott också.
Som tillbehör brukar vi dela bananer i 3-4 cm bitar och linda bacon runt, riktigt gott. Cocktailtomater och champinjoner är fint med. Paprika slinker med på spettet ibland också.
Mjo, det har jag listat ut. Men beror det inte på lite vem som grillar och mängden tändvätska?Najze wrote:Tändvätskan ger ibland lite sådan smak på köttet, beror på vilken finsmakare man är-SE- wrote:fisk: Dem där grilltändarna, ger det nån större skillnad? Jag känner faktiskt ingen skillnad, dock har jag bara ätit en gång också med sån.
"Inget kräver så mycket förberedelse som ett improviserat tal."
- Winston Churchill
- Winston Churchill
- Marabou_Man
- Posts: 1328
- Joined: 2002-03-08 14:07:58
- Location: Henån