Yoghurt
Yoghurt
hehe. Åt idag frukost och läste på frukt Yoghurt paketet av vad den bestod av, till min förvåning såg jag att det stod "Modifierad majsstärkelse". Ska jag ta förgivet nu att jag åt genmodifierad majsstärkelese? eller kan det var något annat
Det kan även vara majsstärkelse som har modifierats på nåt annat sätt.
Ghlargh ska inte hållas lagligen eller annars ansvarig om en 64bitare eller dennes utrustning dör eller skadas allvarligt efter att ha följt Ghlarghs tips, tipsen är avsedda endast som vägledning och inte som en exakt instruktion. Kan du inte, rör inte!
Majsstärkelse med neonrör är så pass gammalt nu, så det räknas till oldschool-moddar...Keit-san wrote:Majsstärkelse med lite neonrör, eller kanske en windowmod?
Processor: Core 2 Quad QX9650
Grafikkort: Asus Geforce 8800GTS 512MB
Minne: 8192MB DDR2-800MHz
HD: 2xRaptor 150GB, 2x1TB Samsung F1
Moderkort: Asus P5E X38
Grafikkort: Asus Geforce 8800GTS 512MB
Minne: 8192MB DDR2-800MHz
HD: 2xRaptor 150GB, 2x1TB Samsung F1
Moderkort: Asus P5E X38
Stärkelsen är inte genmodifierad.
Den är behandlad med gas, så att hållbarheten förlängs. (kväve, koldioxid och syre är tre gaser som används till förlängning av många livsmedels hållbarhet, i sk. MA-förpackningar) Stärkelse är nämligen känslig för kyla i normala fall, och omvandlas till socker. Om du kokar en kräm själv, och använder potatismjöl (såklart) och ställer den i kylskåpet ett par dagar, så blir krämen grå. Det är stärkelsens fel. Modifierad stärkelse tål kyla bättre, och omvandlas inte till socker.
Den är behandlad med gas, så att hållbarheten förlängs. (kväve, koldioxid och syre är tre gaser som används till förlängning av många livsmedels hållbarhet, i sk. MA-förpackningar) Stärkelse är nämligen känslig för kyla i normala fall, och omvandlas till socker. Om du kokar en kräm själv, och använder potatismjöl (såklart) och ställer den i kylskåpet ett par dagar, så blir krämen grå. Det är stärkelsens fel. Modifierad stärkelse tål kyla bättre, och omvandlas inte till socker.
Det perfekta svaret, nu slipper jag iaf vara oroligMadModder wrote:Stärkelsen är inte genmodifierad.
Den är behandlad med gas, så att hållbarheten förlängs. (kväve, koldioxid och syre är tre gaser som används till förlängning av många livsmedels hållbarhet, i sk. MA-förpackningar) Stärkelse är nämligen känslig för kyla i normala fall, och omvandlas till socker. Om du kokar en kräm själv, och använder potatismjöl (såklart) och ställer den i kylskåpet ett par dagar, så blir krämen grå. Det är stärkelsens fel. Modifierad stärkelse tål kyla bättre, och omvandlas inte till socker.
btw. Hur kan du veta allt detta?
Det är väl annars givet att någon som heter MadModder vet allt som finns att veta om modifiering av olika saker. Det ser jag som helt naturligt.
Till den det berör: det som du ser skrivet ovan är min åsikt. Den är inte nödvändigtvis sann, objektiv eller absolut. Jag skiter fullständigt i vad du tycker om hur den är formulerad.