digitalkamera för allsidig användare

Diskussioner om musikspelare inkl. tillbehör, mobiltelefoner och handdatorer.
Post Reply
olzon
Posts: 28
Joined: 2004-12-13 19:48:35

digitalkamera för allsidig användare

Post by olzon »

Har en förfrågan, försökte först bli hörsammad på Swec...utan lycka och hoppas att jag kan få någon respons här.Hoppas att tråden passar in.
Det är så att jag ska beställa en ny digitalkamera på söndag, har tittar runt lite på Cyberphoto och fastnat för Canons PowerShot A610. Undrar om någon har erfarenheter av kameran.
Annars så är jag intresserad av förslag och kommentarer av kameror i prisklassen till 3000:- detta exklusive minneskort.
Enda kriterierna jag har är att det ska vara SD kort och AA batterier.
Användnings området är väll någon form av alldagligt, ta kort under flertalet olika miljöer och i den närmsta framtiden ocskå Custom mässan på Elmia.
Har inte så stor kunskap om vad som är bra och inte gällande digitalkameror så all form av tips, respons och liknande tas tacksamt emot.
//Olzon
User avatar
Peter Wall
Hedersbit
Posts: 7026
Joined: 2002-03-08 0:52:56
Location: Stockholm
Contact:

Post by Peter Wall »

Jag har Canons A520 och är oerhört nöjd med den. Verkar som om den här kameran har lite extra finesser (utvikbar lcdskärm etc) så jag kan inte göra annat än att rekommendera dig den. Den är precis pågränsen att vara lite otymplig (tighta jeans avrådes om du inte vill krossa saker i närheten) men annars har jag inga negativa erfarenheter med den. Vill du se bilder tagna med den här föregångaren som jag har så är det bara att PM:a.
Diplomerad webbutvecklare
Microsoft Certified Professional Windows 2003
Microsoft Certified Technology Specialist Windows Vista
"Did you know kidneys and applesauce are a delicacy in Sweden? I'm gonna get my applesauce back!"
Post Reply