Problem med grafikkort!

Här passar allt hårdvarurelaterat som inte faller under en annan kategori.
Post Reply
albert1212
Posts: 2
Joined: 2011-12-13 5:52:04

Problem med grafikkort!

Post by albert1212 »

Hej!
Jag använde tidigare ett GeForce FX5700LE 256MB AGP kort som sedan kom att betee sig underligt, då detta visade sig hade jag för tillfälligt inte tillgång till Internet och kunde därför inte be om hjälp från er.
Men jag gör ett försök nu!

Problemet började med:
Att skärmen slocknade med ojämna mellanrum, det stod då att Skärmen inte var ikopplad. Detta fortsatte (med ojämna mellanrum) tills då jag bytte kort.
http://www.casinobellini.com/sv/

Nuvarande Problem:
Nu, idag, tänkte jag prova igen. Denna gången får jag ingen bild över huvud taget vid uppstart, skärmen är på, men den blinkar som om den vore i vänteläge/alt. att datorn vore avstängd - MEN, indikatorn blinkar lite snabbare än var den brukar göra just när detta grafikkort är ikopplat.
Indikatorn på skärmen har alltså börjat blinka snabbare, och jag får ingen bild vid uppstart.

På grafikkortet sitter en fläkt, denna fläkten snurrar inte vid uppstart. Detta kanske är normalt, och att den ska börja snurra vid behov.

Kan det, tänkbart, vara så att fläkten ska snurra men då är trasig istället? Att skärmindikatorn blinkar en aning snabbare för att visa att något inte stämmer? (Ingen tillgång till manual för skärm eller grafikkort)
Post Reply