Nyheter

LAN, Demoparty och allt som rör området.
Post Reply
tajson
Posts: 44
Joined: 2002-05-16 1:49:09
Location: Sundsvall
Contact:

Nyheter

Post by tajson »

Hej!

Tycker att swelan sidan är lite väl död, måste väl finnas många fina nyheter att skriva om inom lanarrangemangsscenen i Sverige? T.ex, varför inte följa upp varje lan med en liten notis. Ni har ju LAN-listan att gå efter, resultat i deras tävlingar, besökarfeedback. Mycket av det går att forska om utan att vara där (forum/irc).

T.ex har ju rendezvous Örebro varit precis, finns mycket smaskens att skriva om (gick ju inte direkt bra). En notis om att NordicLan 2 i Umeå har nytt datum och ny lokal för tredje gången, att birdie och krangparty är på exakt samma datum - vilka drar folket?...

Ett "inför" vore nog väldigt uppskattat, återigen - ni har ju en LAN-lista att gå efter. Skriv en liten artikel om ett uppkommande arrangemang, fakta, förväntningar, rykten, snack med arrangörerna (kan göras via mail/irc), lista över deltagande toppklaner (med intervju, vad dom har för förväntningar) samt likadant för scenedeltagare.

Intervjuver med LAN-arrangörer, kan göras som en artikelserie. Jämnför olika föreningar/företags målsättningar med deras arrangemang och tala med besökare som varit på deras tidigare arrangemang.

Ni (64bits.se) som är konkurenter med nordichhardware/counter-strike.nu borde kanske följa upp alla nordichardwares arrangemang dom har beblandat sig i - finns en hel del smaskens där att skriva om. Dom har minst sagt varit fiasko nästan allihopa med undantag från Rendezvous skövde, men där hyrde dom in sig i föreningen nätet som arrangerade nästan allt.

Jag skulle även vilja se en del i LAN-listan där användare kan kommentera arrangemanget, både innan och efter. Feedback är ett festivalarrangemangs bästa vän! Knyt (länka) gärna in tredjepartsartiklar angående alla LAN till samma lista, allt för att binda upp så mycket information som möjligt till siten.

Tack för ordet.
www.krangparty.net - joakim.gissberg.nu
Post Reply